Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/qscert/public_html/data/init.php on line 12

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/qscert/public_html/data/init.php on line 35
Acreditari/Recunoasteri
xnxx

Audituri de secunda parte

Auditorii noștri acordă asistență necesară pentru elaborarea chestionarelor de audit de secundă parte, executarea auditului de secundă parte al sistemului de management al calității SR EN ISO 9001:2008 implementat de furnizori, evaluarea furnizorilor într-un mod obiectiv pe parcursul derulării contractelor cu aceștia și evaluarea furnizorilor potențiali înaintea demarării relațiilor de afaceri cu aceștia.
În ceea ce privește procedura de auditare de secundă parte, avem 3 variante de efectuare a acestuia:
 • Auditare în conformitate cu cerințele standardului ISO 9001:2008;
 • Auditare în conformitate cu cerințe și reglementări interne, specifice companiei;
 • Auditare în conformitate cu cerințele standardului ISO 9001:2008 și cerințe și reglementări interne, specifice companiei;

Cursuri si seminariiOferta cursuri formare auditori interni ISO

Pentru confirmarea participarii, va rugam sa transmiteti formularele de inscriere de mai sus, pe fax la nr. 0755.049.059 sau pe adresa de email: marketing@qscert.ro.
Cum va putem ajuta?

Ne puteti contacta pe email la marketing@qscert.ro

sau sunati la: 0755.049.059

Acreditari/Recunoasteri

QSCert se bucură de recunoaştere la nivel mondial pe baza acreditărilor organismului CAI integrat în structurile europene şi internaţionale European co-operation for accreditation (EA) şi International Accreditation Forum (IAF) şi membru semnatar al acordului internaţional MLA - Multilateral Agreement privind valabilitatea naţională şi internaţională şi recunoaşterea reciprocă a certificatelor.

În acelaşi timp, QSCert este autorizat pe baza acordului de licenţiere să utilizeze sigla International Accreditation Forum (IAF) pe toate certificatele emise de acesta.

Ca o recunoaştere a activităţilor sale, QSCert este notificat de către Organizaţia Internaţională de Standardizare ISO pe site-ul de web al acesteia ca fiind un organism de certificare cu operaţiuni la nivel internaţional.


QSCert ® este acreditat de către Institutul Ceh de Acreditare (CAI) pentru certificarea următoarelor sisteme de management:

 • sisteme de managementul calităţii conform ISO 9001:2015
 • sisteme de managementul mediului conform ISO 14001:2015
 • sisteme de managementul securităţii şi sănătăţii ocupaţionale conform OHSAS 18001
 • sisteme de managementul securităţii informaţiei conform ISO/IEC 27001:2013
 • sisteme de managementul siguranţei produsului alimentar conform HACCP/ISO 22000
 • certificarea schemei FSSC 22000 - Food Safety System Certification
 • sistemul de Management al Energiei conform ISO 50001
 • sistemul de Management al Calității in procesul de sudare conform ISO 3834

QSCert® a semnat de asemenea, un acord de licenţiere cu IAF (International Accreditation Forum) prin intermediul CAI (Institutul Ceh de Acreditare), pe baza caruia putem folosi marca de certificare IAF pe certificatele eliberate de către QSCert®.
QSCert® a devenit membru al EFAC (Federaţia Europeană a Asociaţiilor de organisme de certificare) pe 07 august 2008. Federaţia Europeană a Asociaţiilor de organisme de certificare, [EFAC], a fost fondată în 1998 ca răspuns la faptul ca organismele europene de certificare nu au pus accent pe promovarea intereselor lor individuale şi colective.