Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/qscert/public_html/data/init.php on line 12

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/qscert/public_html/data/init.php on line 35
Puncte forte
xnxx

Audituri de secunda parte

Auditorii noștri acordă asistență necesară pentru elaborarea chestionarelor de audit de secundă parte, executarea auditului de secundă parte al sistemului de management al calității SR EN ISO 9001:2008 implementat de furnizori, evaluarea furnizorilor într-un mod obiectiv pe parcursul derulării contractelor cu aceștia și evaluarea furnizorilor potențiali înaintea demarării relațiilor de afaceri cu aceștia.
În ceea ce privește procedura de auditare de secundă parte, avem 3 variante de efectuare a acestuia:
  • Auditare în conformitate cu cerințele standardului ISO 9001:2008;
  • Auditare în conformitate cu cerințe și reglementări interne, specifice companiei;
  • Auditare în conformitate cu cerințele standardului ISO 9001:2008 și cerințe și reglementări interne, specifice companiei;

Cursuri si seminariiOferta cursuri formare auditori interni ISO

Pentru confirmarea participarii, va rugam sa transmiteti formularele de inscriere de mai sus, pe fax la nr. 0755.049.059 sau pe adresa de email: marketing@qscert.ro.
Cum va putem ajuta?

Ne puteti contacta pe email la marketing@qscert.ro

sau sunati la: 0755.049.059

Puncte forte

În raport cu alte organisme de certificare existente pe piaţă, QSCert se remarcă prin următoarele puncte forte:

Respect pentru clienții nostri

Pentru noi, fiecare client este foarte important! Indiferent dacă este vorba despre o corporație sau o companie de dimensiuni mici sau mijlocii, ne respectăm toți clienții și îi tratam în mod egal. Oferim servicii de cea mai înaltă calitate, dovada declarațiilor noastre fiind portofoliul impresionant de clienți care întotdeauna s-au declarat mulțumiți de serviciile noastre.

Recunoașteri internaționale

Pe baza acordului multilateral (MLA) cu organizațiile internaționale de Cooperare Europeană pentru Acreditare (EA) și cu Forumul Internațional de Acreditare (IAF), certificatele noastre sunt valabile internațional și recunoscute peste tot în lume. In același timp, QSCert® este autorizat pe baza acordului de licențiere să utilizeze sigla International Accreditation Forum (IAF) pe toate certificatele emise de către acesta.


Personal calificat

Echipa noastră de auditori este alcătuită din profesioniști cu experiență vastă în domeniul auditului de certificare, auditului intern, precum și a auditurilor speciale și este alcătuită astfel încât să răspundă în modul cel mai eficient, rapid și profesionist la cerințele clienților noștri. Majoritatea colegilor noștri au o experiență relevantă, având ocazia să efectueze audituri de certificare în cadrul unor companii complexe și prestigioase.

Prețuri avantajoase

Prețurile pe care le practicăm nu sunt nici joase nici ridicate. Sunt realiste! Sub nicio formă nu vom oferi prețuri care nu-și găsesc justificarea în calitatea serviciilor oferite. Nu ne place la rândul nostru să plătim în plus sau pentru servicii slab calitative, și ca atare, echilibrăm perfect balanța servicii vs preț.

Așii din manecă

Efectuăm audituri pragmatice (fără accent pe birocraţie)
Suntem flexibili și operativi (în planificările auditurilor, emiterea certificatelor și livrarea lor, soluționarea oricăror solicitări, reclamații sau sugestii de îmbunătățire, etc)
Nu efectum servicii de consultanţă - auditurile noastre sunt credibile și independente (vom coopera cu consultanti strict in baza unor parteneriate legale)
Ne suspunem propriului sistem de management al calitatii – nu solicitam lucruri pe care noi înșine nu le respectam
Peste 5000 de certificate eliberate
Peste 1500 de auditori interni și de tertă parte calificați