Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/qscert/public_html/data/init.php on line 12

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/qscert/public_html/data/init.php on line 35
ISO 14001
xnxx

Audituri de secunda parte

Auditorii noștri acordă asistență necesară pentru elaborarea chestionarelor de audit de secundă parte, executarea auditului de secundă parte al sistemului de management al calității SR EN ISO 9001:2008 implementat de furnizori, evaluarea furnizorilor într-un mod obiectiv pe parcursul derulării contractelor cu aceștia și evaluarea furnizorilor potențiali înaintea demarării relațiilor de afaceri cu aceștia.
În ceea ce privește procedura de auditare de secundă parte, avem 3 variante de efectuare a acestuia:
  • Auditare în conformitate cu cerințele standardului ISO 9001:2008;
  • Auditare în conformitate cu cerințe și reglementări interne, specifice companiei;
  • Auditare în conformitate cu cerințele standardului ISO 9001:2008 și cerințe și reglementări interne, specifice companiei;

Cursuri si seminariiOferta cursuri formare auditori interni ISO

Pentru confirmarea participarii, va rugam sa transmiteti formularele de inscriere de mai sus, pe fax la nr. 0755.049.059 sau pe adresa de email: marketing@qscert.ro.
Cum va putem ajuta?

Ne puteti contacta pe email la marketing@qscert.ro

sau sunati la: 0755.049.059

ISO 14001

ISO 14001:2004


ISO 14001 este standardul ce poate fi aplicat oricărei companii indiferent de dimensiune, domeniu, locaţie sau profit. Ţinta standardului de mediu este de a reduce amprenta pe care companiile o lasă asupra mediului înconjurător şi de a diminua nivelul de poluare sau deşeurile produse de organizaţiile din lumea întreagă. Ultima versiune a standardului ISO 14001 a fost eliberată de Organizaţia Internaţională de Standardizare în 2004, organizaţie ce este reprezentată de comitete din toate colţurile lumii.

Obiectivul principal al seriilor de norme ISO 14001 este de a promova un management al mediului cât mai eficient şi de a oferi unelte şi mijloace folositoare şi accesibile din punct de vedere al costurilor. Aceste unelte au rolul de a pune în valoare cele mai avantajoase practici ale organizaţiei, de a colecta informaţii sau de a interpreta date despre metodele ingenioase folosite de companie. Prin urmare, scopul ultim al standardului ISO 14001 este de îmbunătăţi performanţa de mediu înregistrată de o organizaţie.

ISO 14001:2004 da cerintele generale pentru un Sistem de Management de Mediu. Ideea de baza este ca, indiferent de activitatea organizatiei, cerintele pentru un SMM eficient sunt aceleasi. Aceasta are ca efect stabilirea de catre organizatie / companie a unui document de referinta pentru a comunica toate problemele de management de mediu clientilor, oragnizatiilor de reglementare, organizatiilor publice si altor parti interesate.

Abordarea sistematica a standardului ISO 14001:2004 cere organizatiei sa acorde o atentie deosedita tuturor zonelor in care activitatile sale au un impact asupra mediului. Si acest fapt poate conduce la beneficii, cum ar fi urmatoarele:


  • reducerea costurilor de gestionare a deseurilor
  • economii ale consumului de energie si de materiale
  • costuri mai mici de distributie
  • imbunatatirea imaginii organizatiei / companiei in fata organelor si organizatiilor legale, a clientilor si a organizatiilor publice
  • cadru necesar pentru imbunatatirea continua a performantelor de mediu
  • asigura accesul la licitatii (din ce in ce mai multi organizatori de licitatii impun ca o conditie de selectie existenta unui Sistem de Management Mediu certificat)