Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/qscert/public_html/data/init.php on line 12

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/qscert/public_html/data/init.php on line 35
ISO 3834
xnxx

Audituri de secunda parte

Auditorii noștri acordă asistență necesară pentru elaborarea chestionarelor de audit de secundă parte, executarea auditului de secundă parte al sistemului de management al calității SR EN ISO 9001:2008 implementat de furnizori, evaluarea furnizorilor într-un mod obiectiv pe parcursul derulării contractelor cu aceștia și evaluarea furnizorilor potențiali înaintea demarării relațiilor de afaceri cu aceștia.
În ceea ce privește procedura de auditare de secundă parte, avem 3 variante de efectuare a acestuia:
  • Auditare în conformitate cu cerințele standardului ISO 9001:2008;
  • Auditare în conformitate cu cerințe și reglementări interne, specifice companiei;
  • Auditare în conformitate cu cerințele standardului ISO 9001:2008 și cerințe și reglementări interne, specifice companiei;

Cursuri si seminariiOferta cursuri formare auditori interni ISO

Pentru confirmarea participarii, va rugam sa transmiteti formularele de inscriere de mai sus, pe fax la nr. 0755.049.059 sau pe adresa de email: marketing@qscert.ro.
Cum va putem ajuta?

Ne puteti contacta pe email la marketing@qscert.ro

sau sunati la: 0755.049.059

ISO 3834

 Standardul ISO 3834 se refera la sudarea prin topire a materialelor metalice

ISO 3834 atrage dupa sine o listare globala a companiei la Institutul International de Sudura si la Federatia Europeana de Sudura si creste abilitatea companiei de a dobandi acces pe piata de export, unde clientii solicita adesea un standard al calitatii certificat.

In practica, aceasta certificare ISO 3834 garanteaza ca procesele de sudare sunt efectuate in cel mai eficace mod posibil (de aici decurgand si scaderea costurilor de exploatare), asista la dezvoltarea specificatiilor de calitate pentru produse, ajuta conducerea sa identifice si sa rezolve problemele care tin de fabricatie, previne retusurile costisitoare si reduce la minim produsele refuzate.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii, va rugam dati-ne un semn!