Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/qscert/public_html/data/init.php on line 12

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/qscert/public_html/data/init.php on line 35
xnxx

Audituri de secunda parte

Auditorii noștri acordă asistență necesară pentru elaborarea chestionarelor de audit de secundă parte, executarea auditului de secundă parte al sistemului de management al calității SR EN ISO 9001:2008 implementat de furnizori, evaluarea furnizorilor într-un mod obiectiv pe parcursul derulării contractelor cu aceștia și evaluarea furnizorilor potențiali înaintea demarării relațiilor de afaceri cu aceștia.
În ceea ce privește procedura de auditare de secundă parte, avem 3 variante de efectuare a acestuia:
  • Auditare în conformitate cu cerințele standardului ISO 9001:2008;
  • Auditare în conformitate cu cerințe și reglementări interne, specifice companiei;
  • Auditare în conformitate cu cerințele standardului ISO 9001:2008 și cerințe și reglementări interne, specifice companiei;

Cursuri si seminariiOferta cursuri formare auditori interni ISO

Pentru confirmarea participarii, va rugam sa transmiteti formularele de inscriere de mai sus, pe fax la nr. 0755.049.059 sau pe adresa de email: marketing@qscert.ro.
Cum va putem ajuta?

Ne puteti contacta pe email la marketing@qscert.ro

sau sunati la: 0755.049.059

ISO 50001

Standardul SR EN 50001:2011 – Sisteme de management al energiei are ca obiectiv îmbunătăţirea eficienţei energetic, aducand in cadrul organizatiilor importante economii financiare si reduceri de emisii de gaze.

Standardul atrage atentia asupra importantei implicarii managementului de la cel mai înalt nivel în   urmărirea, stabilirea, monitorizarea, conştientizarea şi instruirea continuă a personalului, incurajand organizatiile sa implementeze un plan de monitorizare si de analiza a energiei.

Structura standardului este similara cu cea a sistemului de management al mediului conform ISO 14001:2004, si se poate integra cu structurile altor sisteme de management, cum ar fi sistemele pentru calitate, mediu, securitate si sanatate ocupationala, de management financiar sau al riscului.

Acest standard este aplicabil oricarei organizatii care doreste sa se asigure, ca se conformeaza cu     politica energetica declarata si sa demonstreze aceasta conformare catre alte parti.

Standardul oferă organizaţiilor posibilitatea de a demonstra conformitatea cu propria politică de energie.

Sistemul de management al energiei abordeaza in linii mari, urmatorele directii:
• cerinţe generale,
• politica privind energia,
• planificare,
• implementare şi operare
• verificare,
• rezultatul analizei efectuate de management

Daca doriti sa aflati mai multe detalii, va rugam dati-ne un semn! 


.